Marraskuinen Art goes Kapakka kaupunkifestivaali starttasi keskiviikkona ja kaksi iltaa on saatu nauttia upeista esityksistä mitä parhaimmissa helsinkiläisissä ravintoloissa. Suuri kiitos taiteilijoille, ravintoloille ja yleisölle, onpa ollut hienoa päästä keikoille! 

Pääkaupunkiseudun Koronakoordinaatioryhmän tiedotustilaisuudessa todettiin, että Pääkaupunkiseudun kunnat ovat koronaepidemian leviämisvaiheessa. Tänään perjantaina annetut uudet ohjeet ja rajoitukset sisätilojen tapahtumien henkilömäärän tiimoilla asetettiin maanantaista lähtien 20 henkilöön. 

Art goes Kapakka-tapahtumat on sovittu tapahtuvaksi tänään perjantaina ja huomenna lauantaina eli ennen tuota säädettyä uusien rajoitusten ajankohtaa, mutta pohdimme ravintoloiden ja kumppanien kanssa, että voimme aivan hyvin siirtää tapahtumaa uuteen ajankohtaan ja näin osaltamme vähentää liikettä ja kohtaamisia. 

Väkeä AgK:n tapahtumissa on enimmillään ollut ajankohtaisten ohjeiden mukainen määrä, kuten ravintoloissa muinakin aikoina, eli puolet (3/4 ruokaravintoloissa) asiakaspaikkamäärästä ja jatkossakin aiomme toimia ohjeiden mukaisesti. 

Pahoittelemme siirrosta mahdollisesti aiheutunutta harmia. 

Kun tilanteet tästä tasaantuu, niin viestimme uudesta ajankohdasta ja sitten kaikki mukaan nauttimaan kaikesta siitä ihanasta, joka tekee Helsingistä maailman parhaan kaupungin. 

Rauhallista joulun odotusta hyvät ihmiset, 

Kiittäen 

AgK tiimi Mikko, Katri, Jannika ja Wilma