Hae mukaan esiintymään legendaariseen Art goes Kapakka -kaupunkifestivaaliin, joka järjestetään jälleen Helsingin keskeisissä kapakoissa, kahviloissa ja ravintoloissa 23.–28.08.2021.

Etsimme ohjelmaamme tuoreita, laadukkaita ja mielenkiintoisia esityksiä, jotka tarjoavat hauskoja hetkiä, uusia elämyksiä ja avaavat ajankohtaisia ilmiöitä.

Tapahtumapaikkoina toimivat Art goes Kapakka -ravintolat, jotka ovat ruokaravintoloita, kahviloita, baareja ja klubeja. Tapahtumapaikkojen koko, akustiikka ja asiakaskunta antavat mahdollisuuksia esitysten uudenlaiseen toteuttamiseen ja toki määrittävät jonkin verran mitä tilassa voidaan tehdä. Esiintymislavat ovat melko pieniä suurimmassa osassa tapahtumapaikoistamme, joten pienet ja keskisuuret kokoonpanot ovat meille mieluisimpia. 

Maksamme ohjelmaan valitsemillemme esiintyjille korvauksen.

Ohjelmistoon voi hakea täyttämällä alla olevan hakulomakkeen viimeistään sunnuntaihin 25.07.2021 mennessä.

Käymme läpi saapuneet hakemukset ja otamme yhteyttä viimeistään elokuun alussa, mikäli esityksenne on päässyt mukaan festivaalille. Emme ole erikseen yhteydessä sellaisiin esityksiin, joita ei valita mukaan tapahtuman ohjelmaan.

Seuraamme myös tarkkaan tämänhetkistä tilannetta koronan suhteen. Art goes Kapakka on hauska tapahtuma ja tapahtumat järjestetään ravintoloissa viranomaisten ohjeistuksia noudattaen.

Lisätietoja:
info@artgoeskapakka.fi

Hae esiintyjäksi – täytä tietosi ja lähetä ne meille

    *:lla merkityt kentät ovat pakollisia.