Yhteistyössä

Art goes Kapakkaa ei tehtäisi ilman hyviä kumppaneita. Meillä oli suuri ilo ja kunnia työskennellä vuoden 2019 festivaalilla heidän kanssaan:

Art goes Kapakan ikätoveri, vuonna 1995 perustettu Laitilan Wirvoitusjuomatehdas on oikea juomataiteen mestari. Laadukkaiden juomien lisäksi erityisen lähellä yrityksen sydäntä on kulttuuri ja taide sekä niiden tuoma ilo. Ja juuri tästä syystä Laitilan Wirvoitusjuomatehdas on innolla mukana Art goes Kapakassa tuomassa tuoretta taidetta kaikille!

Viiniposti on taidolla ja sydämellä luotu kanava, joka viestii viinistä ja sen vierestä. Viiniposti kokoaa yhteen herkullisen elämän ainesosat eli viinin ja ruoan, sekä mielenkiintoiset tarinat näiden takaa. Viinipostin löydät osoitteesta www.viiniposti.fi sekä Facebookista ja Instagramista @viiniposti -nimimerkillä.

 Lähde kanssamme makumatkalle tilaamalla Viinipostin uutiskirje, saat kuukausittain:

• Kutsuja tastingeihin

• Ravintolasuosituksia ja -etuja

• Apua viinivalintoihin

• Sekä mielenkiintoista tietoa viinistä ja sen vierestä!

Kyrö-Distillery-Company-LOGOwLOCATION-BLACK
Kuin paras taide, myös Kyrön tuotteet valmistuvat parhaista raaka-aineista. Kuten niin monet muut suomalaiset tarinat, Kyrö Distilleryn tarina sai alkunsa saunassa vuonna 2012. Pian tislaamo löysi kotinsa Kyröjoen rannalta Isostakyröstä, samasta meijeristä jossa aikoinaan kehitettiin Oltermanni-juusto. Kahden vuoden paperisodan sekä loputtoman remontoinnin jälkeen ensimmäiset tipat väkevää tiputettiin vuonna 2014. Vuosi tuotannon aloittamisen jälkeen Napue gin valittiin parhaaksi Gin & Tonic-giniksi ja ensimmäinen ruisviski julkaistiin 2017, samana vuonna kun Suomi täytti 100 vuotta.

Art goes Kapakan uusin yhteistyökumppani on Whim, sillä me haluamme yhdessä mahdollistaa unohtumattomia kohtaamisia taiteen parissa. Haluamme tehdä Helsingistä hauskemman kaupungin. Tämä saadaan aikaan kehittämällä fiksuja liikkumisratkaisuja sekä järjestämällä kaupunkilaisille mielekästä, laadukasta tekemistä ja kohtaamispaikkoja – liikkuminen ei saa muodostua esteeksi näkeä, kokea ja kohdata kiinnostavia esityksiä ja ihmisiä!

Pianokeskus LOGO

Tapahtumassa mukana on myös pitkäaikainen yhteistyökumppanimme, laatusoitinten asiantuntija Pianokeskus.

Mukana Art goes Kapakassa on myös suomalaisen designin ehdoton klassikko Artek.

Ulkomarkkinoinnissa meitä auttaa Clear Channel.

Art goes Kapakka on Helsingin juhlaviikkojen yhteistyöfestivaali.