Yhteistyössä

Art goes Kapakkaa ei tehtäisi ilman hyviä kumppaneita. Meillä oli ilo ja kunnia työskennellä 5.12.2017 järjestetyssä tapahtumassa heidän kanssaan:

kukko_pyorea

Art goes Kapakan ikätoveri, vuonna 1995 perustettu Laitilan Wirvoitusjuomatehdas on oikea juomataiteen mestari. Laadukkaiden juomien lisäksi erityisen lähellä yrityksen sydäntä on kulttuuri ja taide sekä niiden tuoma ilo. Ja juuri tästä syystä Laitilan Wirvoitusjuomatehdas on innolla mukana tämän vuoden AGK:ssa tuomassa tuoretta taidetta kaikille!

 

Interbrands-logo

 

Interbrands toimii kaikissa Pohjoismaissa antaen mahdollisuuden toimia lokaalisti ja globaalisti – asiakkaidemme kanssa. Tuotteemme ovat hyvin esillä ravintoloissa, baareissa, hotelleissa, verovapaassa myynnissä kuin Alkossa. Teemme ahkerasti työtä tuotteidemme kanssa ja tarjoamme mielellämme osaamistamme asiakkaiden käyttöön esimerkiksi viini- ja ruokalistojen suunnittelussa, mainoskampanjoissa ja yrityskoulutuksissa.

Kyrö-Distillery-Company-LOGOwLOCATION-BLACK
Kuin paras taide, myös Kyrön tuotteet valmistuvat parhaista raaka-aineista. Kuten niin monet muut suomalaiset tarinat, Kyrö Distilleryn tarina sai alkunsa saunassa vuonna 2012. Pian tislaamo löysi kotinsa Kyröjoen rannalta Isostakyröstä, samasta meijeristä jossa aikoinaan kehitettiin Oltermanni-juusto. Kahden vuoden paperisodan sekä loputtoman remontoinnin jälkeen ensimmäiset tipat väkevää tiputettiin vuonna 2014. Vuosi tuotannon aloittamisen jälkeen Napue gin valittiin parhaaksi Gin & Tonic-giniksi ja ensimmäinen ruisviski julkaistaan 2017, samana vuonna kun Suomi täyttää 100 vuotta.
VikingLine jpeg
Art goes Kapakassa taide ja rajaton riemu saa näkyä ja kuulua. Itämeren iloisin laivasto tarjoaa uusia elämyksiä joka päivä. Siksi Viking Line on Art goes Kapakan kumppani!​

SuomiFinland100-tunnus_sininen_RGB

5.12. Art goes Kapakka järjestetään juhlistamaan satavuotiasta Suomeamme. Siksipä tapahtumassa mukana on koko juhlavuoden huikeasta tapahtumallisuudesta vastaava Suomi 100 -organisaatio. Kiitos Suomi ja Suomi 100!

HELSINKI_Tunnus_MUSTA_CMYK

Helsinki on maailman hienoin ja hauskin kaupunki. Olemme kiitollisia saadessamme tehdä tätä tapahtumaa yhdessä Helsingin kaupungin kanssa.

Pianokeskus LOGO

Tapahtumassa mukana on myös pitkäaikainen yhteistyökumppanimme Pianokeskus!

 

Art goes Kapakka on Helsingin juhlaviikkojen yhteistyöfestivaali.