Viimeinen festivaalipäivä täyttyy musiikista, tunteesta ja huumorista

Café de Abejas & Hasard le Sin, kuva Juha Reunanen

Vuoden 2018 viimeistä festivaalipäivää vietetään laulelmien, keskustelun, vuorilaulujen ja folkiskelmän merkeissä. Kiitos jo tässä vaiheessa niin yleisölle, ravintoloille kuin artisteillekin valtavan upeasta Art goes Kapakasta. Onneksi vielä on kuitenkin kokonainen päivä täynnä ohjelmaa kapakoissa – tervetuloa seuraan!

Holiday Barissa on klo 14.00 tilaisuus tutustua Kyrö Distillery Companyn tarinaan ja tuotteisiin ja oppia samalla kaikki, mitä ginin valmistuksesta ja ainesosista on koskaan halunnut tietää.

Laulaja-lauluntekijä Timo Aarnivala esittää yhdessä Kirsi Marttisen kanssa lauluja, satuja ja tarinoita sodasta, rauhasta, ihmisen iloista, suruista ja ajatuksista Ravintola Oivassa klo 15.00.

Klo 17.00 Café Bar No 9:ssä kuullaan Pihla Heikintyttären musiikkia, jossa soivat kuoren alta alati löytyvä surumielisyys, väreilevä toive onnesta sekä häivähdys menneen ajan protestilauluista.

Pihla Heikintytär, kuva Mikko Henrik Huotari

Klo 17.30 Vltavassa on luvassa vielä yksi AGK Pohtii -keskusteluohjelma. Puhetta laulusta – mitä on klassisen laulajan työ? -ohjelmassa tähtitenori Topi Lehtipuu kertoo laulajan työstä, arjesta ja opinnoista. Lehtipuuta haastattelee muusikko ja toimittaja Ville Komppa.

Vilma Timonen Quartet nousee Stone’sissa lavalle klo 18.00, jolloin luvassa on perinteisiä folkmelodioita uusiksi sovitettuna ja popin, etnon ja jazzin elementeillä kuorrutettuna.

Klo 18.30 Konepajassa esiintyvän Liila Jokelinin laulelmissa fuusioituvat melankolinen folk, slaavilainen punk ja vanha iskelmä.

Brew 44:n johdolla jazz-standardit, folk-jazz, blues ja swingahtavat pop-tulkinnat sekoittuvat yhteen Ravintola Careliassa klo 19.00. Ølhus Københavnissa Suomen dandyin bändi Café de Abejas ja komeetan lailla burleskitaivaalle noussut Hasard le Sin yhdistävät pop-kabareen, neo-chansonin ja boylesquen hurjassa esityksessään. Luvassa on myös livesäestetty puujalkavitsikilpailu.

Trio Guitar Trio, kuva Evgenii Dobrianskii

Trio Guitar Trion pseudoflamenco, knallijazz, klassinen kvasimusiikki ja häivähdys bossa novaa kaikuvat GLO Hotel Artissa klo 20.00.

Klo 21.00 mustanpuhuva roots-nelikko Mount Fool kajauttaa ilmoille englanninkielisiä vuorilaulujaan Dublinerissa. Loppuillassa on luvassa myös tunnetta ja huumoria, kun Ølhus Oslossa kuullaan, miten päivänpolttaviin aiheisiin tarttuvat yleisönosastokirjoitukset taipuvat runolauluiksi Poikkeuksellisesti Julkaistu Nimimerkillä -ohjelmassa.

Klo 22 Hellä Hermanni & Kylmät Väreet esittää uuden polven folkiskelmää ja kaupunkiromanttista maailmanmusiikkia Juttutuvassa.

Tule mukaan nauttimaan viimeisestä Art goes Kapakan päivästä täynnä taidetta, makuelämyksiä ja musiikkia!

Katso lauantain ohjelma tästä.