Viimeinen festivaalipäivä täyttää kapakat musiikilla ja tunteella

Lauantain koko ohjelman löydät helposti täältä.

Amor Fatal!, kuva: Vilma Pimenoff

Amor Fatal! – Pateettisten rakkauslaulujen ilta tarjoilee rakkauden rosoa, pakahtuneen sydämen värinää sekä Almodoraviralista tunnelmaa sekä sentimentaalista hulluttelua Maestro Mattilan säestämänä. Lavalla nähdään kaksi universaalia hahmoa Pepí (Maria Leivonen) ja Lucí (Mika Tepsa). Dramaattisia rakkauslauluja, lattari-iskelmiä, sekä Frederico García Lorcan runoja tänään kuultavissa Fazer Café Kluuvikatu 3:ssa klo. 18.30!

Maria Leivonen, Mika Tepsa/Pola Ivanka (laulu) ja Mikko Mattila (piano)

Héctor Lepe Trio

Huom! Charles Carlman Trion tilalla esiintyy Héctor Lepe Trio.

Héctor Lepe Trio on kolmen nuoren jazzmuusikon muodostama yhtye, joka esittää sekä omia sävellyksiään että lainakappaleita. Yhtyeen harvinainen rummuton kokoonpano antaa tilaa minimalistiselle ja vapaalle ilmaisulle. Bändin oma tuotanto ottaa vaikutteita Latinalaisen Amerikan runoudesta, eurooppalaisesta kuvataiteesta ja pohjoismaisesta taiteesta.

Josefiina Vannesluoma (laulu, huilu), Héctor Lepe (kitara) ja Oskari Siirtola (basso)

Honey B & T-Bones

ØLHUS KØBENHAVN:issa klo. 19 kohtaavat 1960-luvun San Franciscon psykedeelisyys sekä deltablues, funk ja garagerock kun Honey B & T-Bones valloittavat lavan. Kotimainen klassikko on laadullisesti varma, mutta aina sopivan rouheasti yllättävä.

Aija ”Honey B” Puurtinen (laulu), Esa Kuloniemi (kitarat, mandoliini ja laulu), Pekka Rajamäki (basso ja laulu) ja Mooses Kuloniemi (rummut ja laulu)

Markus Perttula, kuva: Pekka Perunka

Raivokasta rocktulkintaa ja villaisia folkhetkiä. Laulaja-lauluntekijä Markus Perttulan voimakasta ja dramaattista laulua on verrattu jopa Jeff Buckleyn kaltaisiin suuruuksiin, ja ne saappaat hän on kykeneväinen täyttämään. Ravintola Nudessa soi tänään klo. 20.30 alkaen!

Markus Perttula (laulu ja kitara)

Saaret, kuva: Petra Vehviläinen

Tuore indie-yhtye Saaret nähtävissä ensimmäistä kertaa ulkoilmakeikalla Solo Sokos Hotelli Tornissa klo. 20.30! Elokuun pimenevää iltaa säestetään yhtyeen ekoromanttisella musiikilla, jossa kuuluu syntetisaattoreita, klassisia soittimia ja hämäriä efektejä.

Janne Friman (laulu ja kitara), Petra Vehviläinen (laulu, viulu ja koskettimet), Joonatan Kotila (basso, rumpukoneet ja synat) ja Alina Toivanen (rummut ja perkussiot)

Tähän Mennssä, kuva: Jonna Malmivaara

Ennakkomaistia tarjolla Rytmissä klo. 21 syyskuussa ensi-iltansa Jonna Järnefeltin kirjoittamasta ja Jukka Nylundin säveltämästä “Yli rajan” -esityksestä. Esitys koostuu naurusta, itkusta, yllätyksistä ja laulusta, ja kaikesta siltä väliltä. Esityksessä mukana Hanna Kaila.

Jonna Järnefelt (laulu ja teksti), Jukka Nylund (laulu, piano ja sävellykset) ja Hanna Kaila (laulu)

Nautitaan yhdessä viimeisestä festivaalipäivästä taiteen tahdissa!