Tiistai täyttyy pohdiskelulla, sienestyksellä ja standupilla

Tiistain ohjelman kokonaisuudessaan löydät täältä.

Tänään klo. 18 Juttutuvassa nauretaan sekä itäsuomalaisille, että helsinkiläisille. Romaanissaan Itärajatapaus kirjailija Lasse Nousiainen nauraa itäsuomalaiselle ahneudelle ja pikkumaisuudelle, mutta yhtä lailla helsinkiläiselle. Kummat ovat lopulta pahempia? Keskustelussa käsitellään huumoria ja idän ja lännen syvää väliviivaa huumorin keinoin, jonka jälkeen kaksi tunnettua koomikkoa kilpailevat toisen aluetta suohon.

Kiinnostaako sienestys ja sen salat? Niistä voit oppia tänään Ravintola Careliassa, kun Carelian keittiömestari Marko Loman ja metsänhoitaja Mikko Haveri jakavat vinkkejään sienestämiseenja sienisaaliin säilömiseen talvea varten. Kuulet myös, kuinka ravintola loihtii sienistä maukkaita annoksia. Tilaisuus alkaa klo. 18.30.

Buko Shane

Vltavassa kuullaan tunnelmia rapakon toiselta puolelta, kun yhtye Buko Shane päästetään lavalle klo. 19. Yhtyeen tyyliä voisikin määritellä sanoin “Americana influenced music”. Buko Shanen soundi on sekoitus orgaanista singer/songwriter materiaalia ja sähköisempää räminää a la Crazy Horse, päätyen välillä jopa psykedeelisen improvisaation pyörteisiin.

Jinx Yeo

Oluthuone Kaislassa on tänään todistettavissa kansainvälistä taituruutta, kun singaporelainen koomikko Jinx Yeo heittää huulta klo. 20 alkaen. Maailmalla tunnettu ja arvostettu Yeo vitsailee aiheista, joihin kaikki voivat samaistua.

Huomaathan että esitys on englanniksi!