Tiede saapuu kapakkaan

tot

Tänään sunnuntaina starttaa Art goes Kapakan Tiede on taidetta -sarja, kun Dubrovnikissa kuullaan klo 17.00 sarjan ensimmäinen keskustelu, Tili biopankissa. Tilaisuudessa kehitysbiologian professori Seppo Vainio, Helsingin biopankin johtaja Kimmo Pitkänen ja dosentti Johanna Arola keskustelevat muun muassa siitä, kuka omistaa terveystiedot ja miten geenitietoja hyödynnetään.

Tiede on taidetta -sarja tuo kapakoihin neljä muutakin kiinnostavaa ja ajankohtaista keskustelua ja luentoa. Maanantaina kuudelta Dubrovnikissa aiheena on media ja uhkakuvat otsikolla Eniten pelottaa kaikki, ja tiistaina kuudelta nähdään Dubrovnikin kolmas, Anna virheelle mahdollisuus -aiheinen Tiede on Taidetta -keskustelu, jossa pohditaan luovuutta tieteessa, taiteessa ja teknologiassa. Torstaina kuullaan, miksi toisen nam on toisen yök, kun Belgessä pohditaan Karvasta makua ja syömiskäyttäytymistä viideltä. Sarjan viimeinen tapahtuma kuullaan lauantaina viideltä Juttutuvassa, jossa keskustellaan Konserttisaliakustiikasta. Voiko konserttisali latistaa hyvänkin konsertin?

Tule mukaan kuuntelemaan asiantuntijoiden näkemyksiä aiheista ja keskustelemaan niistä myös itse! Sarjan keskusteluja ohjaa toimittaja J.P. Pulkkinen.

FRANK
Frank Frank Frank. Kuva: Anna Nuotio.

Tänään sunnuntaina nähdään Tiede on taidetta -keskustelun lisäksi myös poliittista nukketeatteria, kun Hämeen Kuninkaallinen Nukketeatteri marssittaa Tasavallan marionetit Manalaan klo 19.00. Café Bar No 9:ssä puolestaan esiintyy jazzia ja folkia yhdistelevä Dimitri Paile klo 20.00, ja sunnuntai-illan päättää Elmun Baarissa riemukas taidepoptrio Frank Frank Frank klo 20.30.

Tervetuloa näkemään, kuuntelemaan, keskustelemaan ja oppimaan uutta!

#artgoeskapakka #tuoretaideonparasta #tiedeontaidetta