ALAKULTTUURITALO

Alakulttuuritalo

Alakulttuuritalo on Kulttuuritalolla toimiva monitaiteinen klubi, joka esittelee kiinnostavaa ja laadukasta alakulttuuria taidemuotojen raja-aidoista piittaamatta. Kaikki Alakulttuuritalon klubi-illat jatkuvat aamuneljään.

BELGE BAR&BISTRO

004 Belge

Belgen ohjenuorana on tarjota asiakkaille elämän hyviä puolia. Olut kaadetaan oikein ja annokset ovat reiluja ja rehellisiä. Belgen kuuluisat simpukat valmistetaan aina tuoreista sinisimpukoista. Yläkerran kirjasto bistron vieressä on kodikas töiden jälkeisen rentoutumisen sydän.

BIER-BIER

BierBier

Tervetuloa lämminhenkiseen Bier-Bieriin, moderniin ja palvelevaan olutbaariin jossa ihmisen on hyvä olla. Tyylikäs ja intiimi kaupunkilaisten olutravintola sijaitsee Diana-puiston kupeessa Helsingin Kolmikulmassa.

Itsenäisen baarin valikoima ei ole maan laajin tai ainutlaatuisin mutta se on ketterä ja huolella valikoitu. Satakunta olutta, kymmenisen siiderilaatua ja parikymmentä viiniä tarjoavat haastetta hifistelijöille ja elämyksiä noviiseille. Bier-Bier tuo baariin myös viinimaailmasta tunnetun menuajattelun, jossa oluet on jaoteltu kuvailevien kategorioiden alle. Maistuisiko tänään janonsammuttaja kategoriasta Fresh & Crispy, raskaampi maku kohdasta Dark & Roaster vai peräti uusi tuttavuus listalta Sour & Strange?

CAFÉ VERANDA, FINLANDIA-TALO

CafeVeranda

Finlandia-talon Café Veranda on uusi tulokas festivaaliravintoloiden joukossa. Valoisa ja moderni tila tarjoaa mielenkiintoisen kontrastin klassista Alvar Aaltoa ja 2010-luvun suunnittelua, talon tapahtumien kansainvälistä ilmapiiriä ja oman keittiön kotimaisuutta suosivaa ruokafilosofiaa. Tila muuntuu kätevästi kahvilasta klubiksi ja kasvaa tapahtuman tarpeiden mukaan – meillä toimii niin runoilta kuin rokkikonserttikin!

CORONA BAARI / DUBROVNIK

Dubrovnik (2)

Corona Baari & Biljardi – ysipalloa ja votkaa katutasossa. Dubrovnik Lounge & Lobby – musiikkia alakerrassa.

FAZER CAFÉ KLUUVIKATU 3

fazer

Jo vuodesta 1891 Kluuvikadulla sijainnut Fazer Café Kluuvikatu 3 on modernin klassinen kahvila, jossa voit kokea makuelämyksellisen aamiaisen, lounaan tai kahvihetken. Samalla se on myös pyörryttävän ihana herkkukauppa.

JACKIE

Jackie2

Huhtikuussa avattu Jackie tarjoaa hyvää juomaa, pizzaa ja musiikkia sisustusarkkitehti Joanna Laajiston toteuttamassa 1970-lukua henkivässä tyylikkään rennossa miljöössä.

JUTTUTUPA

juttutupa

On vain yksi Juttutupa! Juttis on aito, ainutlaatuinen ja raikkaan kansanomainen: sinne mahtuvat sulassa sovussa niin tavalliset helsinkiläiset kaduntallaajat, taiteen alan työläiset kuin elämän kiiltävään puoleen mieltyneet kaupunkilaisetkin.

KAPPELI

kappeli muokattu

Lasiseinäinen Kappeli on ollut Esplanadin puiston maamerkki jo vuodesta 1867. Tänä päivänä Kappeli on tyylikkään rento koko kansan ravintola, joka tarjoaa kahvila- ja baaripalvelujen lisäksi reilua suomalaista ruokaa.

KOSMOS

Kosmos_sali_rgb muokattu

Kosmoksessa käy monia sukupolvia, mutta toki tämä on varttuneemman väen paikka. Perheyrityksessä palvelemme tasapuolisesti rikkaita ja köyhiä, sivistyneistöä ja tavallista kansaa.

KROG ROBA

 krog roba ulkoa

Kaartinkaupungin olohuone, ravintola Krog Roba, palveluksessanne! Olemme viihtyisä ja lämminhenkinen ruokaravintola entisen poliisiaseman tiloissa Kasarminkadun ja Pikku Roobertinkadun kulmassa. Suhtaudumme intohimoisesti, mutta rennosti ruokaan, jonka juuret ovat pohjoismaissa. Meille voi tulla pistäytymään burgerilla tai lounaalla sekä nauttia illasta pitkän kaavan mukaan. Tule kokemaan, miltä Nordic Madness tuntuu ja maistuu!

LA FAMIGLIA

lafamiglia

La Famiglia – Little Italy keskellä Helsinkiä

Perheet, ystävät, työporukat… kaikenikäiset ystävämme! Tervetuloa nauttimaan reiluista amerikanitalialaisista annoksista kodikkaaseen La Famigliaan. Ruudulliset pöytäliinat ja perhepotretit ovat tuttuja elokuvista ja New Yorkin Little Italy -kaupunginosasta. Arkisin lounaalle katamme runsaan seisovan pöydän – pastaa, salaattia ja leipää. Kesäisin voit lounastaa aurinkoisella terassillamme vilkkaan kävelykadun tunnelmasta nauttien.

LAVAKLUBI

Lavaklubi

Lavaklubi on Kansallisteatterin baari ja klubi, jossa viihtyy musiikki- ja teatteriyleisön lisäksi myös teatterin oma väki. Ohjelmailloissa on luvassa muiden muassa bändejä, demoja, monologi-iltoja, jazzia, elokuvia, lauluesityksiä, keskustelua taiteesta ja yhteiskunnasta.

MANALA

Manala

Manala on legendaarinen kulmakuppila, jossa pettämättömän hyvää ja kohtuuhintaista ruokaa tarjoillaan edelleen Suomen mittapuussa erikoisen myöhään, ke-la jopa 03 asti. Manalassa viihtyvät sulassa sovussa niin töölöläiset tavikset kuin kansakunnan kulttuurikerma. Manalan pienellä lavalla isompikin stara kohtaa kuulijansa intiimissä ilmapiirissä.

PASTOR

Portaikko, Pastor

Erottajankadun urbaani olohuone, jossa voit syödä, juoda ja viettää laatuaikaa. Herkulliset Nikkei-henkiset ruoka-annokset, laadukkaat viinit ja huikeat cocktailit ovat Pastorin tavaramerkkejä.

PAULIG KULMA

PauligKulma

Paulig Kulma on uusi virkistävä kohtaamispaikka keskellä Helsinkiä Kluuvin kauppakeskuksessa. Kaiken keskiössä on kahvi, johon suhtaudutaan ilolla ja intohimolla. Kahden kerroksen kahvilan, paahtimon ja Barista Instituutin kahvitalossa on tilaa tavata, tehdä töitä tai vain rentoutua.

TUOMAAN MARKKINAT

Tuomaan_Markkinat_iltahamara_jussi_Hellsten_preview

Tuomaan Markkinat on Helsingin vanhin ja suurin ulkoilmassa järjestettävä joulutori. Joulukuussa järjestettävillä markkinoilla vierailee vuosittain satojatuhansia kävijöitä niin Suomesta kuin maailmalta.

WELLAMO

2011 AGK 23 342

40-vuotias perinteitä kunnioittava, ajassa elävä ruokaravintola.