BELGE BAR&BISTRO

004 Belge

Belgen ohjenuorana on tarjota asiakkaille elämän hyviä puolia. Olut kaadetaan oikein ja annokset ovat reiluja ja rehellisiä. Belgen kuuluisat simpukat valmistetaan aina tuoreista sinisimpukoista. Yläkerran kirjasto bistron vieressä on kodikas töiden jälkeisen rentoutumisen sydän.

BRYGGERI HELSINKI

16.8._AdeleSaurosquartet_Bryggeri_VilleMalja (kopio)_netti

Senaatintorin laidalla sijaitsee panimoravintola Bryggeri Helsinki. Siellä hienoimmat oluet kypsyvät silmien edessä, päästäkseen huuhtomaan alas keittiön parhaat antimet.

CAFÉ BAR No 9

AGK 2011 Miehet tiskillä_Bar ysi 344

Uudenmaankadulla sijaitseva Helsinkiläinen seurusteluravintola Cafe Bar No 9 on toiminut olohuoneena kultturelleille kaupunkilaisille jo vuodesta 1996.

CAFE PIRITTA

C

Viihtyisä merenrantaravintola kantakaupungin ytimessä kulttuurihistoriallisessa Tokoinrannassa tarjoaa monipuolisia tapahtumailtoja.

CAFÉ VERANDA, FINLANDIA-TALO

CafeVeranda

Finlandia-talon Café Veranda on uusi tulokas festivaaliravintoloiden joukossa. Valoisa ja moderni tila tarjoaa mielenkiintoisen kontrastin klassista Alvar Aaltoa ja 2010-luvun suunnittelua, talon tapahtumien kansainvälistä ilmapiiriä ja oman keittiön kotimaisuutta suosivaa ruokafilosofiaa. Tila muuntuu kätevästi kahvilasta klubiksi ja kasvaa tapahtuman tarpeiden mukaan – meillä toimii niin runoilta kuin rokkikonserttikin!

CORONA BAARI / DUBROVNIK

Dubrovnik (2)

Corona Baari & Biljardi – ysipalloa ja votkaa katutasossa. Dubrovnik Lounge & Lobby – musiikkia alakerrassa.

DUBLINER

Dubliner 2016

Tervetuloa Dublineriin, hyvien irlantilaisten juomien ja rennon hyväntuulisen fiiliksen ystävät! Dublinerissa virtaa laaja britti- ja irkkuoluiden valikoima niin pullo- kuin hanaoluissakin – ja Guinnessia totta kai. Kun nälkä alkaa vaivata, saat baarista myös maukasta ja mutkatonta pubiruokaa.

ELMUN BAARI

Elmun Baari

Elmun Baari  on Nosturin yhteydessä sijaitseva kulttuurikeidas, joka tarjoaa rentoutumishetkiä ravintolassa tai terassilla. Ohjelmatarjonta on laaja: valinnan varaa löytyy house-klubeista reggae-iltoihin ja aina aitoihin rock -keikkoihin saakka.

FAZER CAFÉ KLUUVIKATU 3

fazer

Jo vuodesta 1891 Kluuvikadulla sijainnut Fazer Café Kluuvikatu 3 on modernin klassinen kahvila, jossa voit kokea makuelämyksellisen aamiaisen, lounaan tai kahvihetken. Samalla se on myös pyörryttävän ihana herkkukauppa.

JUTTUTUPA

juttutupa

On vain yksi Juttutupa! Juttis on aito, ainutlaatuinen ja raikkaan kansanomainen: sinne mahtuvat sulassa sovussa niin tavalliset helsinkiläiset kaduntallaajat, taiteen alan työläiset kuin elämän kiiltävään puoleen mieltyneet kaupunkilaisetkin.

KAARNA BAARI & KEITTIÖ

015 Kaarna 2016 LOW RES

Kaarna baari & keittiö on rento suomalainen ravintola pohjoismaalaisella mausteella. Loistavalla paikalla Forumin kauppakeskuksessa sijaitsevan ravintolan keittiö tarjoaa yksinkertaisia, selkeitä ja puhtaita makuja. Keskeisen sijaintinsa ansiosta Kaarna baari & keittiö on erinomainen treffauspaikka. Meille on helppo pistäytyä vaikkapa oluelle tai maistelemaan skandinaavisen keittiön moderneja makuja. Ravintolan kaksi kerrosta tarjoavat tunnelmallisen ympäristön pidemmällekin illanvietolle.

KAPPELI

kappeli muokattu

Lasiseinäinen Kappeli on ollut Esplanadin puiston maamerkki jo vuodesta 1867. Tänä päivänä Kappeli on tyylikkään rento koko kansan ravintola, joka tarjoaa kahvila- ja baaripalvelujen lisäksi reilua suomalaista ruokaa.

KITTY’S PUBLIC HOUSE

Kitty's Public House

Brittein saarten mutkattomaan pubitunnelmaan ja monipuoliseen tarjontaan voit sukeltaa Kitty’s Public Housessa Citykäytävässä, Helsingin ydinkeskustassa. Olutvalikoima painottuu luonnollisesti Britanniaan. Erikoisuutena on Real Ale, aito brittiläinen elävä tuoreolut, joka pumpataan tuoppeihin suoraan kellarissa olevista tynnyreistä.

KROG ROBA

 krog roba ulkoa

Kaartinkaupungin olohuone, ravintola Krog Roba, palveluksessanne! Olemme viihtyisä ja lämminhenkinen ruokaravintola entisen poliisiaseman tiloissa Kasarminkadun ja Pikku Roobertinkadun kulmassa. Suhtaudumme intohimoisesti, mutta rennosti ruokaan, jonka juuret ovat pohjoismaissa. Meille voi tulla pistäytymään burgerilla tai lounaalla sekä nauttia illasta pitkän kaavan mukaan. Tule kokemaan, miltä Nordic Madness tuntuu ja maistuu!

MALAGA BAR

IMG_8566

Malaga Bar on Stiinan uusi ravintola ja baari Jätkäsaaressa, muusikoiden talon Jallukan alakerrassa. Ravintolasta saat hyvää, reilua lounasta, maukkaita bistroruokia kuten pizzettaa ja jallulihapullia, tapaspaloja sekä tietenkin ilonpitoa. Myös vegaaneille on saatavilla lautasannoksia. Elokuun alusta ma–pe klo 11.30–14 erinomainen 10 euron lounas. Viikonloppuisin järjestetään musiikki-iltoja, joista ilmoitetaan erikseen ravintolan kotisivuilla. Baari on auki perjantaista lauantaihin aina klo kahteen saakka. Myös koirakaverit ovat tervetulleita!

MANALA

Manala

Manala on legendaarinen kulmakuppila, jossa pettämättömän hyvää ja kohtuuhintaista ruokaa tarjoillaan edelleen Suomen mittapuussa erikoisen myöhään, ke-la jopa 03 asti. Manalassa viihtyvät sulassa sovussa niin töölöläiset tavikset kuin kansakunnan kulttuurikerma. Manalan pienellä lavalla isompikin stara kohtaa kuulijansa intiimissä ilmapiirissä.

OLUTHUONE KAISLA

kaisla

Kaislaan tulijalle aukeaa eurooppalaisten aatelioluiden maailma koko rikkaudessaan. Tutkimusmatka pullo-oluiden maailmaan Suomen laajimman olutvalikoiman parissa kestää pitkään kuin entisajan seikkailut. Kun tähän lisätään vielä Kaislan seurapelit ja hyvä musiikki, voidaan puhua Baaritunnelmasta isolla B:llä.

PASTOR

Portaikko, Pastor

Erottajankadun urbaani olohuone, jossa voit syödä, juoda ja viettää laatuaikaa. Herkulliset Nikkei-henkiset ruoka-annokset, laadukkaat viinit ja huikeat cocktailit ovat Pastorin tavaramerkkejä.

PUB O’MALLEY’S

mälli

Suomen ensimmäinen irkkupubi, Pub O’Malley’s tarjoilee olutta sekä aitoa irlantilaista musiikkia ja elämäniloa. Laadukkaan ja laajan olutvalikoiman lisäksi ravintolasta saa myös maukasta pubiruokaa. O’Malley’sin musiikkijamit tunnetaan ympäri kaupungin. Kesäisin on mahdollisuus viettää aikaa myös Tornin pihan terassilla. Tervetuloa nauttimaan aidosta irlantilaisesta tunnelmasta!

RAVINTOLA CARELIA

CARELIA-Tilakuva-360foto-100-muok-glennelson

Parhaat raaka-aineet, innovatiivinen ote, kokemuksen tuoma varmuus ja ranskalaisen keittiön klassikot lyövät kättä rennossa brasserie-ilmapiirissä Kansallisoopperaa vastapäätä. Oman lisänsä tunnelmalliseen ilmapiiriin tuo 1920-luvulla toimineen apteekin alkuperäinen sisustus. Ainutlaatuinen ilmapiiri on viehättävä yhdistelmä vanhan ajan apteekin tunnelmaa, brasserien elävyyttä ja modernia kaupunkilaisuutta.

RAVINTOLA OIVA

oiva_baari

Oiva on perinteikäs mutta moderni kalliolainen klassikko. Meiltä löydät konstailematonta ja laadukasta ruokaa, iltaohjelmaa laidasta laitaan sekä laajan viini- ja olutvalikoiman.

RYMY-EETU & EROTTAJAN AURINKOTERASSI

Rymy-Eetu Aurinkoterassi

Koska on viimeksi ollut niin hauskaa, että olet tanssinut pöydillä? Rymy-Eetun erikoisuuksina ovat litran tuopit, laaja valikoima oluita, ja lupa tanssia pöydillä. Mukana on myös Erottajan aurinkoterassi, kesän aurinkoisin kohtaamispaikka Erottajan aukiolla, jonka keskeinen sijainti tarjoaa upeat puitteet kahville, after workiin tai juhlimiseen kesäyössä.

SANDRO EIRA

SandroEira1 copy

Tunnelmallisen Sandro Eiran menu ammentaa inspiraationsa Pohjois-Afrikan ja Lähi-Idän keittiöistä.

SANDRO KALLIO

SandroKallio1 copy

Kolmannen linjan Sandro Kallio tarjoilee rikkaita makuja lämpimän kansainvälisessä tunnelmassa.

STONE’S

Stones yleiskuva

Gastropub Stone´s tuo elämästä nautiskelevien ulottuville parhaista lähitoimittajien raaka-aineista itse valmistettuja burgereita sekä kattavan valikoiman kotimaisia pienpanimo-oluita vaativampaankin makuun. Sekä ruoassa että juomassa painotetaan paikallisuutta ja luomua, sillä asiakkaille halutaan tarjota aitoja makuelämyksiä. Kesäaikana Stone´sista löytyy myös liki satapaikkainen terassi, jolla voit nauttia niin ruokaa kuin juomaakin.

TEURASTAMO

teurastamo

Teurastamo on hyvän ruuan, pienyrittäjien ja kaupunkikulttuurin keskittymä. Punatiilisestä pihapiiristä löytyy tekemistä, kokemista ja syömistä kaikille kaupunkilaisille.

VAELSA RISTORANTE E TAVERNA

pikkusali

Vaelsa Ristorante (2 krs)
Ravintola johon kuuluu hyvä ruoka ja mukava tunnelma. Ruokalistalla on suussa sulavia italian klassikoita seuranaan sesongin suosikkeja. Goviniuksen talon toisessa kerroksessa sijaitsevasta ravintolasta avautuu upea maisema Kauppatorille ja satamaan.

09 698 0012

Vaelsa Taverna (katutaso)
Ristorante Vaelsan alakerrassa on Taverna Vaelsa, jossa ruoka on taatusti herkullista, mutta miljöö yläkerran ravintolaa astetta rennompi, kuten kunnon tavernassa kuuluu. Tarjoamme Tavernassa aidosti italialaista ja aina alusta loppuun käsin tehtyä sekä taatusti maistuvaa Pizzaa ja muita herkkuja.

050 4645 865

VENN

VENN

Elämässä ei ole mitään niin arvokasta kuin ystävät, viini ja ruoka. Koko kovan kolmikon tapaat yhdellä kertaa uudessa VENNissä, Helsingin ytimessä. VENNin viehättävän rempseään ilmapiiriin on helppo piipahtaa drinkille ostospäivän lomassa tai unohtua iloittelemaan yksin vaikka iltamyöhään asti. VENNin valikoimista löydät helppoa ja herkullista purtavaa, viehkeitä viinejä ja kutkuttavia cocktaileja. Ja pönöttäminen – sehän ei ole ollenkaan meidän juttu. Tule VENNiin ja tuo ystäväsikin, tai lainaa täältä!

VLTAVA

vltava

Vltava on suurenmoinen tšekkiläinen ravintola Elielinaukiolla Helsingin sydämessä. Yli 100-vuotiaan jugendrakennuksen neljä kerrosta tarjoavat tunnelmallisen ympäristön tutustumisille, tapaamisille, kokouksille, seurustelulle ja hauskanpidolle maailman parhaiden oluiden ja tšekkiläisten ruokien siivittämänä.

WELLAMO

2011 AGK 23 342

40-vuotias perinteitä kunnioittava, ajassa elävä ruokaravintola.

WILLIAM K. KURVI

William K Kurvi

Sörnäisten Kurvin William K on siisti ja henkevä kalliolaissinkkujen, työssäkävijöiden ja oluen ystävien olohuone, jossa tehdään tutkimusmatkoja oluen monipuoliseen maailmaan ja rennonhauskaan baarielämään.

ZETOR

Zetor traktori

Zetor tarjoaa reilua ruokaa ja jäljittelemätöntä meininkiä Kaivopihalla, Helsingin ydinkeskustassa. Traktorien kupeessa kelpaa haukata hiukopalaa tai nostella kursailematta kuppia. Reipasta ajanvietettä on tarjolla yömyöhäiseen – aina pikkutunneille asti.

ØLHUS KØBENHAVN

Ølhus København

Ølhus København tarjoaa Tanskasta ja muualta Skandinaviasta kotoisin olevia oluita, joiden parissa on helppo rentoutua hetkeksi keskustan sykkeessä tai viettää laatuaikaa yhdessä ystävien kanssa miellyttävässä ympäristössä. Bunden i vejret eller resten i håret!

ØLHUS OSLO

Ølhus Oslo

Hämeentien ja Sörnäisten rantatien välissä sijaitseva Ølhus Oslo on skandinaavisen raikas, mutta silti lämminhenkinen olutravintola, jonka kruununjalokivinä ovat mainetta maailmalla niittäneet pohjoismaiset pienpanimo-oluet.