TORSTAI 19.11.2020

KLO 15:15

Virpi Suutari & Martti Suosalo – otteita Aalto elokuvasta, Aaltojen Savoysta sekä Chef Patron Helena Puolakka Savoyn uudistus, Ravintola Savoy

Martti Suosalo lukee otteita Alvarin ja Ainon kirjeenvaihdosta, Virpi Suutari kertoo elokuvasta ja Aaltojen Savoysta. Lopuksi Helena Puolakka kertoo Savoyn uudistuksesta. 

KLO 18 Kuorojen kierros

Metsoforte, Belge Bar & Bistro

HOL, Rivoletto

Sing It Out Loud, Oluthuone Kaisla

Naiskuoro Elegia, Vltava 

POL, Salve 

Shalla Lalla, The Cock 

KLO 18:30

Eedenin maku, Rivoletto 

Jonna Järnefeltin ja Jukka Leppilammen duo tarjoaa uusia ja vanhoja lauluja ja tunteita naurusta herkistymiseen. Duo tuo upeasti esille mies- ja naisäänet niin yhdessä, kuin erikseen. Laulua säestää Jukan kitara. 

KLO 19 Kuorojen kierros

Shalla Lalla, Bar Loose

Naiskuoro Elegia, Kappeli

Tevri Ensemble, Madonna

Metsoforte, Ravintola Nude

Sing It Out Loud, Kallion Sävel

POL, Rytmi

HOL, Ravintola Espa Helsinki.

KLO 19:20 Kuorojen kierros

Shalla Lalla, Passio

KLO 19 Muu ohjelma

Around the world with DJ Bunuel, The Cock

AGK:ssa jo ensimmäisestä vuodesta mukana ollut dj Bunuel tarjoaa musikaalisen matkan maailman ympäri. Tule kokemaan tämä legendaarinen Art goes Kapakka -esiintyjä!  

Vuokko Hovatta avec Panu Savolainen ja Gunu Karjalainen, Sofia Helsinki 

Lempilaulujani: Vuokko Hovatta avec Gunu Karjalainen (trumpetti,piano) & Panu Savolainen (vibrafoni). Vuokko on valinnut tälle keikalle omia lempilaulujaan soololevyiltään. Laulurunoja ovat kirjoittaneet mm. Aulikki Oksanen ja Riina Katajavuori. Luvassa on runoja, rakkautta ja viiltäviä hetkiä illan pimeydessä. 

KLO 20

Joni Ekman, Bar Loose 

Keikkaillan avaa Joni Ekman, jota voisi hyvin perustein kutsua yhdeksi suomirockin merkittävimmäksi uudeksi kasvoksi. Taiteilija tunnetaan poikkeuksellisen tuotteliaana muusikkona, joka on soolotuotantonsa lisäksi julkaissut kiitosta keränneitä pitkäsoittoja Joni Ekman & Koirat ja Joni Ekman & Siivet -kokoonpanojensa kera.

Kaukorakkaus, Bar Loosister 

Vuonna 2018 perustetun yhtyeen soundi yhdistelee punkkia, elektroa, herkkyyttä sekä kylmyyttä. Rene Korpela, laulu, koskettimet – Annika Rajala, laulu, kitara – Tomi Rajala, lyömäsoittimet, koskettimet.

Ville Leinonen, Ravintola Tanner 

Ville Leinonen on suomalainen laulaja-lauluntekijä. Tällä hetkellä Ville Leinonen on mahdollista nähdä livenä perinteisellä mies ja kitara – kokoonpanossa. Kaikki esitettävät kappaleet ovat Leinosen omia.

KLO 21

Rock Siltanen, Bar Loose

Art goes Kapakka tekee paluun Annankadulle! Räjäyttäjistä, Jukka Nousiaisen kumppaneista, Talmud Beachistä ja monista muista yhtyeistä tuttu Rock-Siltanen sooloilee. Miehen viimeisin julkaisu – Tulevaisuus ei oo sitä mitä se oli – näki päivän valon viime toukokuussa ja nyt Rock-Siltanen nähdään vihdoin myös keikalla Rock-Siltanen Group nimeä kantavan bändin kanssa.