MAISTA

AGK_Coverphoto_Maista_250717

Art goes Kapakka -kaupunkifestivaali tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden sukeltaa ruokakulttuurin pariin. Ravintola- ja elintarvikealan ammattilaisten vetämissä tilaisuuksissa yleisö saa ajankohtaista tietoa ruoasta ja juomasta sekä valmistustavoista ja raaka-aineista. Tarjolla on ravintoa sekä keholle että mielelle, sillä asiantuntijoiden luentojen ja keskustelujen lisäksi osassa Maista-sarjan tapahtumista yleisö pääsee maistamaan teemaan sopivia herkkuja.

Tänä vuonna estradille pääsevät Art goes Kapakka -ravintoloiden omat työntekijät ja muut huipputyypit!

 

Maista Art goes kapakka -sarja 2017

ART GOES KAPAKKA -LEIVOS

FAZER CAFÉ KLUUVIKATU 3 - Näytä kartalla

Festivaalin aikana Fazer Café Kluuvikatu 3:sta voi ostaa Art goes Kapakan nimikkoleivoksia! Vuoden 2017 Art goes Kapakka -leivos on mokkapala 2.0 – tuttu ja turvallinen ikisuosikki päivitettynä versiona. Leivoksen hinta…

Lue lisää

MAISTA: KONDIITTORIMESTARIN OPPITUNTI: MOKKAPALA 2.0

Maista

FAZER CAFÉ KLUUVIKATU 3 - 18.8. klo 17.00 - Näytä kartalla

leivos

Kondiittorimestari Eero Paulamäki valmistaa ja maistattaa uutta Mokkapala 2.0 -leivosta. Samalla käydään läpi leivoksen valmistamisen eri työvaiheita sekä koristeiden valmistusta.

Lue lisää

MAISTA: VIINIPOSTI ESITTELEE: JÄLKIRUOKAVIINIT

Maista

FAZER CAFÉ KLUUVIKATU 3 - 21.8. klo 16.30 - Näytä kartalla

Jälkiruokaviinit

Match made in heaven! Viinipostin viiniasiantuntija Liisa Huttu-Hiltunen johdattelee eri jälkiruokaviinien makumaailmoihin, ja Fazer Cafén kondiittorimestari Eero Paulamäki valmistaa viineille sopivat käsintehdyt makeat herkut. Maisteltavana Graham´s LBV, Sol de Málaga,…

Lue lisää

MAISTA: SIENESTÄMINEN, SÄILÖMINEN JA SIENTEN KÄYTTÖ KEITTIÖSSÄ

Maista

RAVINTOLA CARELIA - 22.8. klo 17.30 - Näytä kartalla

AGK_Coverphoto_Maista_250717

Viime vuonna suuren suosion saanut ohjelma tekee paluun uudella sisällöllä! Carelian keittiömestari Marko Loman ja ravintolan hovisienestäjä, metsänhoitaja Mikko Haveri kertovat sienien käyttämisestä ravintolan keittiössä – ja kotikeittiössä.

Lue lisää

MAISTA: FAT TUESDAY – RAVINTOLA OIVAN UUDEN RUOKALISTAN LANSEERAUSTILAISUUS

Maista

RAVINTOLA OIVA - 22.8. klo 18.00 - Näytä kartalla

Fat_tuesday kuva Ville Päivätie

Paljon kyseltyä ja kauan odotettua iltasafkaa saa nyt Oivasta aina iltakymmeneen asti! Tule maistamaan ja ihmettelemään, miten Helsingin parhaaksi lounaspaikaksi äänestetty Kallion klassikko on toteuttanut à la carte -listansa. Keittiöpäällikkö…

Lue lisää

MAISTA: KUOHUVA VUOSISATA. OLUT ITSENÄISESSÄ SUOMESSA

Maista

RAVINTOLA CARELIA - 23.8. klo 17.30 - Näytä kartalla

KuohuvaVuosisata

Millaisia olivat sadan vuoden takaiset pienpanimot? Mikä on oluen ja kaljan ero? Miksi olut on nostattanut niin paljon poliittisia kiistoja? Tutkija Anna-Elina Hintikan kuvitettu historiikki johdattaa suomalaiseen oluenjuontiin sadan vuoden…

Lue lisää

MAISTA: OPI TUNTEMAAN OLUTMAKUSI

Maista

KITTY'S PUBLIC HOUSE - 24.8. klo 17.00 - Näytä kartalla

20427994_1329915250459841_1686816223_n

Mitä eroa on mustalla ja vaalealla oluella? Kumpi niistä sopii paremmin sinun makunystyröillesi? Ville Alanko Laitilan Wirvoitusjuomatehtaasta johdattaa sinut Kukko Helles ja Kukko Schwarz -oluiden makumaailmoihin ja kertoo, miksi jompikumpi…

Lue lisää

MAISTA: GIN BLENDING -WORKSHOP

Maista

PASTOR - 25.8. klo 17.00 - Näytä kartalla

GinBlending

In Rye We Trust! Tule tutustumaan maailmalla mainetta niittävän Kyrö Distillery Companyn tarinaan ja tuotteisiin baariasiantuntija Juho Lokan johdolla. Ohjelmassa on Gin Blending -workshopissa opit kaiken mitä haluat tietää ginin…

Lue lisää