Art goes Kapakan ja Whimin kilpailu on ratkennut!

25. Art goes Kapakan festivaaliyleisö jakoi ajatuksiaan Art goes Kapakoissa tapahtuvasta ohjelmasta Facebookissa ja Instagramissa. Art goes Kapakan arvovaltainen raati kävi läpi kaikki kommentit ja arpoi heidän joukostaan yhden voittajan. Voittajapostauksen tekijä saa yhteistyökumppanimme Whim-liikkumissovelluksen Whim Weekend -tilauksen 30 päiväksi käyttöönsä. Pakettiin kuuluu mm. rajaton määrä HSL-alueen julkisen liikenteen kertalippuja, rajaton taksimatkustus 15% alennuksella, edullinen autovuokra sekä rajaton määrä 30 minuutin kaupunkipyöräajeluja. Lisäksi voittaja saa tyylikkään ja käytännöllisen Art goes Kapakka -kangaskassin!

Vuoden 2019 Art goes Kapakka- ja Whim-kilpailun voittaja on Anja Munnukka päivityksellään, jossa hän kertoo Art goes Kapakka -ravintoloissa parasta taidetta olevan musiikki, tanssi ja monologit. Paljon onnea, Anja! Voittajaan on oltu yhteydessä henkilökohtaisesti.

Art goes Kapakka onnittelee lämpimästi kilpailun voittajaa ja kiittää kaikkia postauksen jakaneita! Suuret kiitokset myös Whimille upeasta pääpalkinnosta.

#AGK #artgoeskapakka #tuoretaideonparasta