Jaa festivaalihetkesi ja voita risteily Tukholmaan!

Viikkarilaivalogollapieni

Vuoden 2016 Art goes Kapakka käynnistyy ylihuomenna kun festivaalin avauksena toimiva legendaarinen Kuorojen kierros täyttää Helsingin keskustan yli 2200 laulajan voimin. Kymmenen päivän ajan kaupunki on taas täynnä taidetta, tiedettä, makuja ja ainutlaatuisia hetkiä. Jakamalla omat Art goes Kapakka -hetkesi sosiaalisessa mediassa voit voittaa risteilyn Tukholmaan!

Jaa kuvasi, videosi tai tarinasi Facebookissa, Instagramissa tai Twitterissä hashtagilla #artgoeskapakka 18.-28.8. välisenä aikana. Kilpailun pääpalkintona on Viking Linen Helsinki-Tukholma-Helsinki -risteily kahdelle henkilölle LYX-hyttiluokassa sisältäen Food Garden -aamiaiset. Toisena palkintona hauskoille festivaalihetkille jaetaan kuvan mukaisia uniikkeja Art goes Kapakka 2016 -kangasreppuja.

Iloista festivaalia ja onnea kilpailuun!

3

Kilpailun säännöt:

Kilpailuaika on 18.-28.8.2015, ja kilpailun järjestää Art goes Kapakka/Pluto Finland. Pääpalkinto ja kangaskasseja jaetaan valituille päivityksille/kuville, joissa päivityksen tekijä tai kuvan jakaja kokee festivaalin aikana uutta taidetta tai tapaa tutut esiintyjät tai ilmiöt uudenlaisessa ympäristössä. Voittajat valitaan perjantaina 2.9. Postauksen jakajan tulee käyttää hashtagia #artgoeskapakka osallistuakseen kilpailuun. Voittajille ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti, ja lisäksi voittajien nimet julkaistaan festivaalin sosiaalisen median kanavissa. Sisällön julkaisija vastaa siitä, että jaettu sisältö täyttää hyvän maun kriteerit ja noudattaa lakia. Vain julkiseksi asetetut sisällöt huomioidaan kilpailussa, ja yksi käyttäjä voi osallistua kilpailuun useammalla sisällöllä. Art goes Kapakan festivaaliorganisaatiossa työskentelevät henkilöt eivät voi osallistua kilpailuun.