Jaa ajatuksesi Art goes Kapakoissa tapahtuvasta ohjelmasta ja osallistu kilpailuun!

Art goes Kapakka on täynnä kiinnostavia kohtaamisia ja unohtumattomia elämyksiä. Seikkailemalla 10 päivän ja 10 yön ajan elokuisessa Helsingissä voi kokea jotain ainutlaatuista. Meillä on ilo ja kunnia arpoa yhdessä yhteistyökumppanimme Whimin kanssa yhdelle onnekkaalle kapakkamaakarille Whim Weekend -tilaus 30 päiväksi käyttöön. Lue tuotteesta lisää osoitteesta https://whimapp.com/fi/tilaus/whim-weekend/.

Minkälainen taide toimii mielestäsi parhaiten Art goes Kapakka -ravintoloissa? Kommentoi Facebook- tai Instagram- tilillämme julkaistuun kilpailupostaukseen 15.–24.8.2019 välisenä aikana ja olet mukana arvonnassa

Voittaja arvotaan perjantaina 30.8.2019. Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Facebook ja Instagram eivät ole arvonnassa mukana.

Onnea kilpailuun ja nähdään pian Art goes Kapakoissa!

Kilpailun säännöt:

Kilpailuaika on 15.–24.8.2019, ja kilpailun järjestää Art goes Kapakka/Pluto Finland. Palkinto jaetaan valitulle kommentille, jossa päivityksen tekijä jakaa kokemuksensa lempitaiteestaan Art goes Kapakka -festivaalilla. Voittaja valitaan ja julkistetaan perjantaina 30.8.2019. Voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti, minkä lisäksi voittajan nimi julkaistaan festivaalin sosiaalisen median kanavissa. Sisällön julkaisija vastaa siitä, että jaettu sisältö täyttää hyvän maun kriteerit ja noudattaa lakia. Vain julkiseksi asetetut sisällöt huomioidaan kilpailussa, ja yksi käyttäjä voi osallistua kilpailuun useammalla sisällöllä. Art goes Kapakan festivaaliorganisaatiossa työskentelevät henkilöt eivät voi osallistua kilpailuun.