Festivaali-info

25. Art goes Kapakka on täällä!

Tapahtuman ohjelma löytyy osoitteesta www.artgoeskapakka.fi/ohjelma

Art goes Kapakka -festivaalin kaikki tapahtumat ovat pääsymaksuttomia. Tervetuloa!

Tapahtuman aikaisia infoja:

Ravintolat voivat täyttyä nopeasti, joten saavuthan paikalle ajoissa. Vuoden 2019 festivaaliravintolat löydät täältä. Festivaaliravintolamme sijaitsevat Helsingin keskustassa ja kantakaupungissa. Liikut tapahtumapaikasta toiseen kätevästi pyörällä, kaupunkipyörällä, kävellen tai julkisilla. Julkisen liikenteen reitit löydät helposti reittioppaasta.

Osa festivaalin tapahtumista on ikärajallisia. Tarkistathan Art goes Kapakan festivaaliravintolan ikärajan ravintolasta puhelimitse tai heidän nettisivuiltaan.

Isommissa festivaaliravintoloissa voidaan periä pieni narikkamaksu. Varaathan siis käteistä keikoille saapuessasi!

Festivaalin nettisivuilta voit lisäksi tulostaa päiväkohtaisen ohjelman pdf-tiedostona. Tarkistathan nettisivujemme ja sosiaalisen median uutisvirran ennen tapahtumaan lähtöä mahdollisten ohjelmamuutosten varalta.

Voit kerätä festivaalin nettisivuilta lempiohjelmasi samaan koriin ja jakaa tai tulostaa. Valitse ohjelman kohdalta “lisää omiin” -painike. Sivun oikeassa yläreunassa on “Oma ohjelma” -kansio, mistä voit käydä katsomassa omia suosikkejasi ja jakaa ne halutessasi vaikka Facebookissa.

Lisätietoa Helsingistä ja majoittumisesta tarjoaa esimerkiksi Visit Helsinki -sivusto. Tervetuloa Helsinkiin ja Art goes Kapakkaan!

Yhteystiedot

Ravintoloita koskevat yhteystiedot löydät festivaalin ravintolasivulta.

Festivaalia koskevat tiedustelut, kysymykset, huomiot ja ehdotukset osoitteeseen info@artgoeskapakka.fi

Art goes Kapakka/ Pluto Finland
Tarkk’ampujankatu 18
00150 Helsinki