Info

Kaupungin kiinnostavimmissa ravintoloissa on tunnelma tiheimmillään, kun lavoille nousee monipuolinen ja yllätyksellinen joukko taiteilijoita. Joulukuisen Helsingin katuja vaeltamalla ja mukaan heittäytymällä voit tavoittaa jotakin hyvin ainutlaatuista. Maamme taiteen, tieteen ja makumaailman parhaat tekijät ovat työssään.

Art goes Kapakka -kaupunkifestivaali järjestetään Helsingin kiinnostavimmissa kapakoissa, baareissa, kahviloissa ja ravintoloissa 5.12.2017. Festivaalin ohjelma on osoitteessa www.artgoeskapakka.fi/ohjelma. Voit myös ladata ohjelman pdf-muodossa tästä.

Art goes Kapakka on tuonut korkeatasoista taidetta Helsingin elokuun iltoihin vuodesta 1995 lähtien. Taidetta kaikilta laidoilta tarjoavan festivaalin tapahtumiin on ilmainen sisäänpääsy: kuvataidetta, teatteria, runoutta, tanssia ja musiikkia – kulinaarisia nautintoja unohtamatta. Art goes Kapakka jakaa vuosittain Helsinki hauskemmaksi -palkinnon jollekin pääkaupungin kulttuurielämää vilkastuttaneelle henkilölle tai yhteisölle.

5.12.2017 järjestettävässä tapahtumassa on mukana parikymmentä helsinkiläisravintolaa, -kapakkaa ja -baaria. Tutustu festivaalin ravintoloihin: artgoeskapakka.fi/ravintolat

Tarkempaa käytännön infoa tapahtumaan liittyen löydät festivaali-info -linkistä.

5.12.2017 festivaalin työryhmä:
Tarju Jäntti, Toni Kormano (visuaalinen ilme), Meri Lantto (visuaalinen ilme), Mikko Leisti, Ville Malja (valokuvat), Oili Paaskoski, Paula Ranto ja Veli Toppinen (Kuorojen kierros).

Yhteystiedot

Tiedustelut, kysymykset, huomiot ja ehdotukset osoitteeseen info@artgoeskapakka.fi

Paula Ranto
Vastaava tuottaja 2017
paula@artgoeskapakka.fi

Art goes Kapakka/Pluto Finland
Tarkk’ampujankatu 18
00150 Helsinki