Info

Kaupungin kiinnostavimmissa ravintoloissa on tunnelma tiheimmillään, kun lavoille nousee monipuolinen ja yllätyksellinen joukko taiteilijoita. Elokuisen Helsingin katuja vaeltamalla ja mukaan heittäytymällä voit tavoittaa jotakin hyvin ainutlaatuista. Maamme taiteen, tieteen ja makumaailman parhaat tekijät ovat työssään.

23. Art goes Kapakka -kaupunkifestivaali järjestetään Helsingin kiinnostavimmissa kapakoissa, baareissa, kahviloissa ja ravintoloissa 17.–26.8.2017. Festivaalin ohjelman julkaistaan elokuun alussa.

Art goes Kapakka on tuonut korkeatasoista taidetta Helsingin elokuun iltoihin vuodesta 1995 lähtien. Taidetta kaikilta laidoilta tarjoavan festivaalin tapahtumiin on ilmainen sisäänpääsy: kuvataidetta, teatteria, runoutta, tanssia ja musiikkia – kulinaarisia nautintoja unohtamatta. Art goes Kapakka jakaa vuosittain Helsinki hauskemmaksi -palkinnon jollekin pääkaupungin kulttuurielämää vilkastuttaneelle henkilölle tai yhteisölle.

Vuoden 2016 festivaalilla mukana oli 34 helsinkiläisravintolaa. Tutustu festivaalin ravintoloihin: artgoeskapakka.fi/ravintolat

Tarkempaa käytännön infoa tapahtumaan liittyen löydät festivaali-info -linkistä.

Vuoden 2016 festivaalin työryhmä:
Toni Kormano (visuaalinen ilme), Jarkko Kumpulainen, Heini Lehväslaiho (valokuvat), Mikko Leisti, Hinriikka Lindqvist, Linda Lopperi, Ville Malja (valokuvat), Aleksi Milonoff (käännökset), Mucho Mojo (kuvitus), Eeva Muona/Taidelainaamo (Tsiigaa), Ufo Mustonen (Tiede on Taidetta), Viivi Myllylä, Paula Ranto (Maista), Aida Räihälä, Jyrki Sukula (Maista), Anna Suomela ja Veli Toppinen (Kuorojen kierros).

Yhteystiedot

Tiedustelut, kysymykset, huomiot ja ehdotukset osoitteeseen info@artgoeskapakka.fi

Paula Ranto
Vastaava tuottaja 2017
paula@artgoeskapakka.fi

Art goes Kapakka/Pluto Finland
Tarkk’ampujankatu 18
00150 Helsinki