Info

Kaupungin kiinnostavimmissa ravintoloissa on tunnelma tiheimmillään, kun lavoille nousee monipuolinen ja yllätyksellinen joukko taiteilijoita. Elokuisen Helsingin katuja vaeltamalla ja mukaan heittäytymällä voit tavoittaa jotakin hyvin ainutlaatuista. Maamme taiteen, tieteen ja makumaailman parhaat tekijät ovat työssään.

23. Art goes Kapakka -kaupunkifestivaali järjestetään Helsingin kiinnostavimmissa kapakoissa, baareissa, kahviloissa ja ravintoloissa 17.–26.8.2017. Festivaalin ohjelma on julkaistu osoitteessa www.artgoeskapakka.fi/ohjelma

Art goes Kapakan ohjelma on nyt myös Eventmoressa! Lataa kanavamme täältä.

Eventmore_AgK

Art goes Kapakka on tuonut korkeatasoista taidetta Helsingin elokuun iltoihin vuodesta 1995 lähtien. Taidetta kaikilta laidoilta tarjoavan festivaalin tapahtumiin on ilmainen sisäänpääsy: kuvataidetta, teatteria, runoutta, tanssia ja musiikkia – kulinaarisia nautintoja unohtamatta. Art goes Kapakka jakaa vuosittain Helsinki hauskemmaksi -palkinnon jollekin pääkaupungin kulttuurielämää vilkastuttaneelle henkilölle tai yhteisölle.

Vuoden 2017 festivaalilla on mukana 34 helsinkiläisravintolaa, -kapakkaa ja -baaria. Tutustu festivaalin ravintoloihin: artgoeskapakka.fi/ravintolat

Tarkempaa käytännön infoa tapahtumaan liittyen löydät festivaali-info -linkistä.

Vuoden 2017 festivaalin työryhmä:
Toni Kormano (visuaalinen ilme), Kiira Koskela, Meri Lantto (visuaalinen ilme), Mikko Leisti, Ville Malja (valokuvat), Aleksi Milonoff (käännökset), Eeva Muona/Taidelainaamo (Tsiigaa), Viivi Myllylä, Leo Niemi, Oili Paaskoski, Paula Ranto, Anna Suomela ja Veli Toppinen (Kuorojen kierros).

Yhteystiedot

Tiedustelut, kysymykset, huomiot ja ehdotukset osoitteeseen info@artgoeskapakka.fi

Paula Ranto
Vastaava tuottaja 2017
paula@artgoeskapakka.fi

Art goes Kapakka/Pluto Finland
Tarkk’ampujankatu 18
00150 Helsinki