Hae mukaan Art goes Kapakan ohjelmaan!

Art goes Kapakka -kaupunkifestivaali järjestetään 23. kerran Helsingin keskeisissä kapakoissa, baareissa, kahviloissa ja ravintoloissa 17.–26.8.2017.

Etsimme ohjelmaamme laadukkaita ja mielenkiintoisia esityksiä, jotka tarjoavat hauskoja hetkiä, uusia elämyksiä ja avaavat ajankohtaisia ilmiöitä. Tapahtumapaikkoina toimivat Art goes Kapakka -ravintolat, jotka ovat ruokaravintoloita, kahviloita, baareja ja klubeja. Tapahtumapaikkojen koko, akustiikka ja asiakaskunta antavat mahdollisuuksia esitysten uudenlaiseen toteuttamiseen ja toki määrittävät jonkin verran mitä tilassa voidaan tehdä. Esiintymislavat ovat melko pieniä suurimmassa osassa tapahtumapaikoistamme, joten pienet ja keskisuuret kokoonpanot ovat meille mieluisimpia.

Viime vuosien esiintyjiä kehotetaan hakemaan uusilla projekteilla ohjelmistoon. Maksamme ohjelmaan valitsemillemme esiintyjille korvauksen.

Ohjelmistoon voi hakea täyttämällä alla olevan hakulomakkeen. Hakemuksen voi lähettää myös postitse osoitteeseen Art goes Kapakka/Pluto Finland, Tarkk’ampujankatu 18, 00150 Helsinki. Ohjelmaehdotukset tulee toimittaa viimeistään sunnuntaihin 7.5.2017 mennessä.

Vuoden 2016 festivaaliohjelma löytyy osoitteesta www.artgoeskapakka.fi.

Lisätietoja:
info@artgoeskapakka.fi