Festivaaliperjantaissa soi laaja kattaus musiikkia

Perjantain ohjelman kokonaisuudessaan löydät täältä.

Haaga Folk Machine, kuva: Jimmy Träskelin

Raivokkaan svengaava kansanmusiikkitrio Haaga Folk Machine valtaa William K. Kurvin tänään klo. 18.30! Yhtyeen ohjelmisto koostuu monipuolisesti itse sävelletystä musiikista sekä sovitetuista lainakappaleista laajasti rock- ja pelimannimusiikin maailmasta.

Anssi Salminen (laulu ja kitara), Tero Hyväluoma (viulu ja buzuki) ja Sami Kurppa (harmooni)

Onni Rajaniemi

Laulut pelosta, rakkaudesta sekä keskeneräisyydestä. Niistä kertoo laulaja-lauluntekijä Onni Rajaniemi. Rajaniemen musiikissa yhdistyy sulavasti yhteen folk. suomirock ja kevyesti unelmoiva pop. Onni Rajaniemen akustinen soolokeikka Ravintola Careliassa klo. 19!

Onni Rajaniemi (Laulu ja kitara)

Kuii Kollektiivi, kuva: Vera Arjoma

Kuii Kollektiivi on luonut Erlend Loen kirjan tekstin ympärille kanteletaiteesta ja lauletusta tarinankerronnasta rakennetun esityksen Laulu Mariasta ja Josésta. Kuii Kollektiivi esiintyy tänään Bistro Manussa klo. 19.30!

Tiina Iisala (laulu ja näytteleminen) ja Emma Kuntsi (kantele)

Ylona

Lahjakas laulaja-lauluntekijä Ylona vakuuttaa äänellään ja tulkinnallaan. Ylona on tuttu ääni vuoden 2016 Uuden Musiikin Kilpailusta, ja tänään hän tulkitsee omia kappaleitaan akustisesti Alice Italianissa klo. 20!

Ilona Savolainen (laulu ja piano) ja Tommi Kaikkonen (kitara)

Bistro K:ssa soi tango, kun Yrjänä Sauroksen ohjelma Tangottelu Suomi – Argentiina polkaistaan käyntiin! Sauros taivuttaa tangoa, sähkökitaraa ja laulua espanjaksi ja suomeksi. Klo. 20.30 alkaen, tervetuloa!

Yrjänä Sauros (Laulu ja sähkökitara)