POIKKEUKSELLISESTI JULKAISTU NIMIMERKILLÄ

25.8. klo 21.00 - ØLHUS OSLO - Nayta kartalla

POIKKEUKSELLISESTI JULKAISTU NIMIMERKILLÄ

Talvikki Eerola (laulu ja tekstit), Senni Eskelinen (elektroakustinen kantele) ja Antero Kemppi (live-äänisuunnittelu)

Miten päivänpolttaviin ajankohtaisiin aiheisiin liittyvät yleisönosastokirjoitukset taipuvat tämänpäivän runonlauluksi? Ja mitä onkaan runonlaulanta vuonna 2018!

Kauneimmillaan ja kauheimmillaan yleisönosastokirjoitukset ovat runoutta, jotka muistuttavat vanhoja kansansatuja, loitsuja, loruja, riimejä ja joikuja. Kesän 2018 aikana ryhmän jäsenet keräävät kansalaisilta yleisönosastokirjoituksia ympäri Suomen ja loihtivat ne musiikiksi​. Runonkeruumatka toteutuu ajanmukaisesti laajasti ja nopeasti​ lehtien ja sosiaalisen​ median avulla. Laulu, elektroakustinen kantele ja live-äänisuunnittelu muodostavat yhteisen soinnin, joka herättää tunnepitoiset mielipidekirjoitukset eloon. Musiikissa on tarinankerronnan tapaan tilaa vapaalle improvisaatiolle ja vaikutteille runonlaulannan traditiosta… ja tietenkin huumorille.

Ryhmän muodostavat näyttelijä-laulaja Talvikki Eerola, kanteleensoittaja​-muusikko Senni Eskelinen ja äänisuunnittelija-muusikko Antero Kemppi. Kolmikko on tehnyt aiemmin yhteistyötä teatteriproduktioiden muodossa ja kukin heistä on esiintynyt eri kokoonpanoissa osana Art goes Kapakan ohjelmistoa. Mutta tämä show on kolmikon aivan uudenlainen kokeilu ja ​elämys​matka nykypäivän kokeelliseen runonlaulantaan!

 

Kuva: Talvikki Eerola