MAIJA KAUHANEN & CALVIN ARSENIA

21.8. klo 19.00 - FAZER CAFÉ KLUUVIKATU 3 - Nayta kartalla

MAIJA KAUHANEN & CALVIN ARSENIA
www.calvinarsenia.comwww.maijakauhanen.com

Maija Kauhanen (kantele) ja Calvin Arsenia (harppu)

Kahden vahvan taiteilijan ainutlaatuinen yhteiskonsertti. Maija Kauhanen ja Calvin Arsenia ovat molemmat tunnettuja vahvoina live-esiintyjinä ja virtuoottisina soittajina. Kaksi laulua, kantele ja harppu maalaavat yhdessä vahvoja tarinoita ja herkkiä äänimaailmoja. Kaksikko tapasi konserttimatkalla Göteborgissa huhtikuussa ja jammailtuaan hotellihuoneessa he päättivät tavata pian uudelleen ja laittaa alulle erityisen yhteistyön.

Maija Kauhanen on maailmaa valloittava muusikko ja yhden naisen orkesteri, jonka moderni kanteleenkäsittely sekä taidokas laulu vievät kuulijan mennessään. Maijan palkittu ensilevy Raivopyörä julkaistiin 2017 ja sen jälkeen Maija on keikkaillut Etelä-Koreassa, Japanissa, Keski-Euroopassa ja Skandinaviassa.

Calvin Arsenia on Kansas Citystä lähtöisin oleva laulaja, harpisti ja performanssitaitelilija, jonka musiikissa outous ja kokeellisuus yhdistyvät suureen sydämellisyyteen ja avoimiin tunteisiin. Hänen ensimmäinen pitkäsoittonsa Catastrophe julkaistiin vuonna 2017.