Yhteistyössä

Art goes Kapakkaa ei tehtäisi ilman hyviä kumppaneita. Meillä on ilo ja kunnia työskennellä vuoden 2017 festivaalilla heidän kanssaan:

kukko_pyorea

Art goes Kapakan ikätoveri, vuonna 1995 perustettu Laitilan Wirvoitusjuomatehdas on oikea juomataiteen mestari. Laadukkaiden juomien lisäksi erityisen lähellä yrityksen sydäntä on kulttuuri ja taide sekä niiden tuoma ilo. Ja juuri tästä syystä Laitilan Wirvoitusjuomatehdas on innolla mukana tämän vuoden AGK:ssa tuomassa tuoretta taidetta kaikille!

HJVlogo poimittu

Art goes Kapakka on Helsingin juhlaviikkojen yhteistyöfestivaali. Helsingin juhlaviikot on Suomen suurin monitaidefestivaali, joka järjestetään vuosittain elo-syyskuun vaihteessa. Juhlaviikkojen tehtävänä on tarjota laajalle kotimaiselle ja ulkomaiselle yleisölle ainutlaatuisia taide-elämyksiä. Vuonna 2017 Helsingin juhlaviikot järjestetään 17.8.–3.9.

 

 

Interbrands-logo

Interbrands toimii kaikissa Pohjoismaissa antaen mahdollisuuden toimia lokaalisti ja globaalisti – asiakkaidemme kanssa. Tuotteemme ovat hyvin esillä ravintoloissa, baareissa, hotelleissa, verovapaassa myynnissä kuin Alkossa. Teemme ahkerasti työtä tuotteidemme kanssa ja tarjoamme mielellämme osaamistamme asiakkaiden käyttöön esimerkiksi viini- ja ruokalistojen suunnittelussa, mainoskampanjoissa ja yrityskoulutuksissa.

 

Kyrö-Distillery-Company-LOGOwLOCATION-BLACK
Kuin paras taide, myös Kyrön tuotteet valmistuvat parhaista raaka-aineista. Kuten niin monet muut suomalaiset tarinat, Kyrö Distilleryn tarina sai alkunsa saunassa vuonna 2012. Pian tislaamo löysi kotinsa Kyröjoen rannalta Isostakyröstä, samasta meijeristä jossa aikoinaan kehitettiin Oltermanni-juusto. Kahden vuoden paperisodan sekä loputtoman remontoinnin jälkeen ensimmäiset tipat väkevää tiputettiin vuonna 2014. Vuosi tuotannon aloittamisen jälkeen Napue gin valittiin parhaaksi Gin & Tonic-giniksi ja ensimmäinen ruisviski julkaistaan 2017, samana vuonna kun Suomi täyttää 100 vuotta.
VikingLine jpeg
Art goes Kapakassa taide ja rajaton riemu saa näkyä ja kuulua. Itämeren iloisin laivasto tarjoaa uusia elämyksiä joka päivä. Siksi Viking Line on Art goes Kapakan Kuorojen kierroksen virallinen kumppani!​