Art goes Kapakka Taiteiden yönä: muotinäytöksistä letkeään hiphopiin

Torstaina Art goes Kapakassa luvassa valkoista pitsaa, muotinäytöksiä, drag-improvisaatiota, pyöräilevä keikkakiertue, ulkoilmaelokuvanäytös, bluesia, ison kokoonpanon hiphopia ja paljon muuta!

Iltapäivän ohjelma starttaa klo 16 Kappelin kuohuviiniluennolla ja Kujan valkoisen pizzan esittelyllä. Dubrovnikissa puidaan nerouden syntyä Tiede on taidetta 10 vuotta -keskustelussa klo 18, keskustelemassa Riitta Hari, Paula Havaste, Susanna Pettersson ja Kari Enqvist. Pure Waste Textiles esittelee 40:n luovan alan suunnittelijan kustomoimia asukokonaisuuksia Bottalla näytöksissä klo 18 ja 21, ja luvassa on monipuolinen ja yllättävä kattaus taidetta ja muotia.

Kansanmuusikko Emilia Lajusen hiilidioksidipäästötön, polkupyörillä toteuttava minikiertue näyttäytyy keikkojen muodossa Teurastamolla (klo 20), Kuukuussa (klo 21) ja Bryggerissä (klo 22). Yhtyeen jäsenet pyöräilevät paikasta toiseen kuljettaen soittimet ja äänentoiston mukanaan. Drag impro -teatteriesitys heittää sukupuoliroolit blenderiin Fazerilla klo 19, Beat, Bass & Bone soittaa persoonallista jazzmusiikkia Kurvin William K:ssa klo 20.30 ja Engelissä voi katsella Malik Bendjelloullin ohjaamaa “Searching for Sugar Man” -ulkoilmaelokuvaa klo 22 alkaen. Wellamossa tutustutaan tangon juuriin Sininen tuli -duon kanssa klo 19, Amerikan sydänmaiden musiikista pääsee nauttimaan Pauli Halmeen ja Antti Vuorenmaan toimesta Soul Kitchenissä klo 19.30, ja Elmun Baarin Naurupanimo -klubi kutsuu räkättämään vatsalihakset kipeiksi kesäterassille klo 20. Nuori indielaulajatar Peppina esiintyy Kitchissä klo 21, pian uuden levynsä julkaiseva Iisa Siltasessa klo 22, ja blueslegenda Erja Lyytinen Belgessä klo 22.30. Illan huipentaa Dubrovnikissa Mc Kajon ja Mc Pyhän Lehmän hiphopyhtye Yhdentekevää eksoottisine rytmeineen ja puhaltimineen klo 22.30.

Hymyjentäyteistä festaripäivää kaikille! Muista myös jakaa kokemuksesi tuoreen taiteen parista sosiaalisessa mediassa hashtageilla #artgoeskapakka2015 ja #tuoretaideonparasta. Voit voittaa uniikin Art goes Kapakka -kangaskassin!