Art goes Kapakka 2020

Kuorojen kierros 2019. Kuva: Joakim Pusenius

Hyvät ystävät,

Kiitos suunnattomasti upeasta 25. Art goes Kapakasta kaikille teille osallistujille, taiteilijoille, kuorolaisille, esiintyjille, ravintoloiden väelle, yhteistyökumppaneille ja tuottajille! Olipa upeaa viettää 2019 elokuuta kanssanne.

Tämä vuosi 2020 on ollut melkoista myllerrystä ja Art goes Kapakkaa ei valitettavasti perinteiseen tapaan järjestetä elokuussa. Seuraamme tilannetta ja ohjeistuksia ja käymme keskustelua ravintoloiden, tuottajien, esiintyjien sekä kumppaniemme kanssa. Toiveemme on tuoda Art goes Kapakka ihmisten iloksi hieman myöhemmin tänä vuonna ja samalla kivalla tavalla uudistaakin tekemistä.

Elokuu on mahtavaa aikaa, mutta niin on syys-, loka-, marras-, joulu-, tammi-, helmi-, maalis-, huhti-, touko-, kesä- ja heinäkuukin. Monissa keskusteluissa ja kirjoituksissa  on toivottu tapahtumallisuuden levittäytyvän tasaisemmin eri vuodenajoille, eri päiville ja myös eri alueille. Tuo on kiinnostavaa pohdintaa ja tutkimmekin mahdollisuutta tulla ympärivuotiseksi toimijaksi. Elokuussa olisi näin tiiviimpi AgK ja tietysti ihana Kuorojen Kierros ja sitten lisäksi uusia AgK:ta eri hetkiin ympäri vuoden! Olishan se hauskaa. 

Jos tähän tulee jotain kiinnostavia näkökulmia, niin otamme ilolla vastaa ideoita, vinkkejä ja ehdotuksia. 

Pikkuhiljaa tuota kohti ja samalla teille kaikille parasta toivottaen. 

AgK tiimin puolesta
Mikko Leisti, AgK perustaja