Art goes Kapakan viimeinen festivaali-ilta tarjoilee monipuolista musiikkia – muutoksia ohjelmassa

HUOM! Muuan Mies on joutunut valitettavasti perumaan esiintymisensä Rymy-Eetussa sairastapauksen takia. Yhtyeen tilalla nähdään samassa paikassa samaan aikaan Suomen katusoittokeisarina tunnettu Juha Pekka Tapani Heikkinen. Esitys alkaa klo 20.30. Tervetuloa krebaamaan!

JPTH
Juha Pekka Tapani Heikkinen.

Aika on kulunut nopeasti ja viimeinen Art goes Kapakka -päivä on käsillä. Suuri kiitos festivaaliyleisölle, festivaaliravintoloille ja upeille artisteille! Vielä on kuitenkin jäljellä yhden päivän verran upeaa ohjelmaa, jota ei kannata jättää väliin!

Viideltä kuullaan Tiede on taidetta -sarjan päättävä esitelmä Juttutuvassa, jossa professori Tapio Lokki kertoo konserttisaliakustiikasta. Voiko konserttisali latistaa hyvänkin konsertin?

Klo 17.30 Cafe Pirittassa puolestaan esiintyy mustalaismusiikin temperamenttia suomalaiseen kansanmusiikkiin yhdistävä Tipsy Gipsy ja klo 18.30 William K. Kurvissa nähdään kaihoisaa ja lämminhenkistä indie-poppia soittava Karina. Seitsemältä ravintola Careliassa illallinen tarjoillaan musiikin siivittämänä, kun tenori Luca Cannavò on Laulava tarjoilija. Nyt on tilaisuus kuulla päivän menu sulosävelin ja saada lasku komean aarian kera!

Kahdeksalta Ølhus Københavnissa kuullaan Mikko Karhulan akustista kitaraa, ja 20.30 Rymy-Eetun valtaa neoklassista trubaduuripoppia hurjalla asenteella esittävä Juha Pekka Tapani Heikkinen tovereineen. Kulttuuritalolla kuullaan klo 21.00 Teho Majamäen Travelogue-albumin matkatarinoita. Illan – ja samalla koko festivaalin – päättää erilaisilla tunnelmilla leikittelevä Mimie Moore kymmeneltä Juttutuvassa.

Tervetuloa nauttimaan vielä yhden päivän verran musiikkia, makuja, tiedettä ja taidetta Art goes Kapakan parissa!