Art goes Kapakan ohjelmahaku on alkanut!

KOI/Kuva: Ville Malja

Maailman hauskin ja kaunein Art goes Kapakka -kaupunkifestivaali järjestetään jo 24. kerran Helsingin keskeisissä kapakoissa, baareissa, pubeissa kahviloissa ja ravintoloissa 16.–25.8.2018.

Etsimme festivaalillemme kiinnostavia, korkeatasoisia, tuoreita ja ainutlaatuisia esityksiä. Meitä kiinnostavat kaikki esittävän taiteen projektit: musiikki, performanssit, runot, teatteritaide, tanssi, monologit ja muut ovat erittäin tervetulleita! Tapahtumapaikkoina toimivat Art goes Kapakka -ravintolat, jotka ovat ruokaravintoloita, kahviloita, baareja, pubeja ja klubeja. Tapahtumapaikkojen koko, akustiikka ja asiakaskunta antavat mahdollisuuksia esitysten uudenlaiseen toteuttamiseen ja toki määrittävät jonkin verran mitä tilassa voidaan tehdä. Esiintymislavat ovat melko pieniä suurimmassa osassa tapahtumapaikoistamme, joten pienet ja keskisuuret kokoonpanot ovat meille mieluisimpia.

Lue lisää ja hae mukaan 29.4. mennessä! Kannustamme myös aikaisempien vuosien esiintyjiä hakemaan uusilla projekteilla ohjelmistoon.

#AGK #artgoeskapakka #tuoretaideonparasta

Lisätietoja:

Paula Ranto, vastaava tuottaja
info@artgoeskapakka.fi
paula
@artgoeskapakka.fi
040 701 6320