Art goes Kapakan juhlavuoden annoksia saatavana festivaaliravintoloista!

Art goes Kapakka -ravintolat antavat esitysten lisäksi mahtavia ruokaelämyksiä. Esityksen äärellä, sitä ennen tai sen jälkeen kannattaa istahtaa hetkeksi nauttimaan tästä tarjonnasta. Tässä 20. festivaalin juhla-annoksemme by Art goes Kapakat. Olkaa hyvät!

Voit ladata annokset koneellesi pdf-muodossa tästä.

Helsingin Uutiset on julkaissut nettisivuillaan äänestyksen herkullisimmasta juhlavuoden annoksesta. Käy maistamassa annoksia ja osallistu äänestykseen täällä: http://www.helsinginuutiset.fi/artikkeli/232272-art-goes-kapakka-alkaa-tanaan-aanesta-suosikkisi

 

Allotria:
Kermainen jokirapu-risonipasta 16,00 € (19,00)

Belge bar & bistro:
Belge Goes AGK napostelulautanen (Boundin blanc -makkaraa, belgialaisia juustoja ja sellerisuolaa, minivohveli ja häränrintamoussea, cocktail-ruisnappi ja sinisimpukkamoussea) 10 €

Bryggeri Helsinki:
Savuolut-glaseerattua porsaankylkeä ja selleripyreetä 20,50€

Juttutupa:
Juttutuvan klassikkohampurilainen suomalaisesta rotukarjan lihasta 18,50

Kappeli:
Lohileipä Kappelin kahvilassa 7,90 €

Karl Fazer Café:
AGK-leivos (mokka-suklaaleivos aprikoosisydämellä, päällä koristeena AGK-logo pienellä suklaalaatalla) 5,60 €

Kuja Bar & Bistro:
Kulttuuriburgeri 14,50 €

KuuKuu
Kuukuun täytetyt silakkapihvit 20 €

Manala:
Manalan kesämenu (kolmen ruokalajin menu, pääruokavaihtoehtoina grillattu naudan sisäfilee tai paistettu
siika ja kampasimpukka) 42 €

Piritta:
Tokoinlahden Surf & Turf (härän sisäfilepihvi, jokirapuja, rapukastiketta ja kantarellipyttipannua) 28,50€

Ravintola Helmi:
Haudutettua karitsanpotkaa, tumma valkosipulikastike, bataattipure, pikkelöityjä kanttarelleja 20 €

Rivoli/Rivoletto:
Saaristolaiskuhaa kerma-sipulikastikkeessa 22 €