25. Art goes Kapakan ohjelmahaku on auki!

Maailman hauskin ja kaunein Art goes Kapakka -kaupunkifestivaali järjestetään jo 25. kerran Helsingin keskeisissä kapakoissa, baareissa, pubeissa kahviloissa ja ravintoloissa 15.–24.8.2019.

Etsimme festivaalillemme kiinnostavia, korkeatasoisia, tuoreita ja ainutlaatuisia esityksiä. Meitä kiinnostavat kaikki esittävän taiteen projektit: musiikki, performanssit, runot, teatteritaide, tanssi, monologit ja muut ovat erittäin tervetulleita! Haluaisimme kuulla ja nähdä runsaasti erikoisia ja rohkeita taiteidenvälisiä yhteistyöprojekteja. Tapahtumapaikkoina toimivat Art goes Kapakka -ravintolat, jotka ovat ruokaravintoloita, kahviloita, baareja, pubeja ja klubeja. Tapahtumapaikkojen koko, akustiikka ja asiakaskunta antavat mahdollisuuksia esitysten uudenlaiseen toteuttamiseen ja toki määrittävät jonkin verran mitä tilassa voidaan tehdä. Esiintymislavat ovat melko pieniä suurimmassa osassa tapahtumapaikoistamme, joten pienet ja keskisuuret kokoonpanot ovat meille mieluisimpia.

Käymme läpi saapuneet hakemukset ja otamme yhteyttä touko-kesäkuussa 2019, mikäli esityksenne on päässyt mukaan festivaalille. Emme ole erikseen yhteydessä sellaisiin esityksiin, joita ei valita mukaan tapahtuman ohjelmaan.

Lue lisää ja hae mukaan 28.4. mennessä! Kannustamme myös aikaisempien vuosien esiintyjiä hakemaan uusilla projekteilla ohjelmistoon.

#AGK #artgoeskapakka #tuoretaideonparasta

Lisätietoja:

Laura Korhonen, vastaava tuottaja
info@artgoeskapakka.fi
laura@artgoeskapakka.fi